Etiket Sonuçları: Balıkesir

Haz

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Bandırma Anadolu Lisesi ERASMUS+ 2021 KA 122- SCH 20444 '' Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projemiz kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde 5-12 Haziran tarihleri arasında 6 öğrenci ve 2  öğretmen katılımı ile projenin 3. hareketliliği gerçekleşti.

Haz

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2021 KA 122- SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projemiz kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde 22 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında öğretmen grubumuzun katıldığı eğitimler oldukça verimli geçti.

May

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122- SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde ilk öğretmen grubumuzun katıldığı eğitimler oldukça verimli geçti.

May

Bandırma Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122-SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamındaki Temiz Bir Dünya İçin Çevre Temizliği Farkındalık Etkinliği'ni gerçekleştirdi.

May

Bandırma Anadolu Lisesi öğretmenleri Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122-SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamındaki Portekiz ziyaretine tüm çalışmalarıyla hazır bulunmaktadır.

Nis

ERASMUS+ projemizde yer alan öğrencilerimiz geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak Erasmus panosu hazırladılar. Panoda proje hareketliliklerinin gerçekleştirileceği ülke olan Portekiz ile öğrencilerin eğitim alacakları okulla ilgili bilgilerin yanı sıra web 2 araçlarının tanıtımı görsellerle birlikte yer aldı.

Panoyu hazırlayan öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal varlıkların korunması,doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve 'Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma ' konulu projemizin faaliyetlerini yürütmek amacıyla "Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Kulübü" kurulmuştur.

Şbt

Okulumuzda BİGEP Projesi kapsamında TBA(Tasarım Beceri Atölyeleri) Alanları ile ilgili yapılan çalışmalar;

-Bigep grup çalışma odası oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Bigep soru çözüm odası oluşturularak öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

-İngilizce derslikleri oluşturuldu.

-Konferans salonumuz çeşitli kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere teşrif edildi.

-Resim atölyesi oluşturularak resme ilgi duyan öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

-Zeka oyunları sınıfı oluşturularak jenga, koridor, mangala, mikado ve satranç gibi zeka oyunları setleri kazandırılarak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Mozaik Atölyesi oluşturularak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Proje Çalışmaları ve Yenikilçi Eğitim Öğretim Ortamları

AKADEMİK ALAN ÇALIŞMALARI

Şbt

KARİYER GÜNLERİMİZ KAPSAMINDA ÖNCEKİ YILLARDA OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞ VE MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE BAŞLAMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.

Şbt

BAL, son zamanda yaşadığı tüm zoorluklara rağmen yine farkını ve başarısını gösterdi.