#BAL "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Programı" 04-08 Eylül 2023 Tarihleri Aralığında Hayata Geçirildi.

Programımız tüm okul öğretmenlerimizin katılımıyla 04.09.2023 Pazartesi günü 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ders başı kurulu toplantısı ile hayata geçirilirken aynı gün içerisinde komisyon çalışmaları tamamlandı.

05.09.2023 Salı günü Zümre Başkanlarımız, zümre arkadaşlarının da fikirlerini almak suretiyle; yeni eğitim-öğretim yılında “Okul Temelli Mesleki Gelişim” kapsamında eğitim kurumumuzda düzenlenmesinde fayda gördükleri seminer/kurs faaliyetlerini gerekçeleriyle belirleyerek, bir liste halinde ilçe millî eğitim müdürlüğümüze sunulmak üzere hazırladıkları düzenlemeleri okul yönetimimiz ile paylaştılar.

Zümre Başkanlarımız zümre arkadaşlarından aldıkları;yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık olacak şekilde öğretim programları, ders kitapları, yardımcı ve kılavuz kitaplar ile dijital (EBA, ÖBA, OGM Materyal, DOGM Materyal vb.) platformların incelenmesi ve eğitim- öğretim faaliyetlerinde kullanımına ilişkin yaptıkları değerlendirmelere ilişkin sonuçları birleştirerek, okul yönetimimize sundular.

06.09.2023 Çarşamba günü, “Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri”nin sunumunda okul müdüründen sınıf rehber öğretmenlerine kadar ilgililerin görev, yetki ve sorumluluklarının ele alınması değerlendirilmesi ve bu konuda bir anlayış birliği oluşturulması” konusunun sunumu, okulumuz Danışman Öğretmeni Sn.Ömer Yaşar tarafından  gerçekleştirildi.

Aynı gün, “Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konusunda tüm öğretmenlerimize okulumuz Danışman Öğretmeni Sn.Naile Peyniryemez tarafından bilgi verildi ve bilgilendirme sonrası kurumumuz düzeyinde yapılması gereken çalışmalar ve alınabilecek önlemler tartışılarak, varılan sonuçların bir özeti oluşturulup okul yönetimimize sunuldu.

07.09.2023 Perşembe günü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kutuphane internet adresindeki Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi’nde yer alan, yönetici ve öğretmenler için yol gösterici olan kılavuz ve rehber kitaplarından, okulumuz öğretmenlerinden Sn.Banu Güray, Sn.Ahmet Can, Sn.Sultan Aksoy ve Sn.Halime Kunt incelemiş ve değerlendirmiş oldukları bir kitabın özetini, içeriğini, yararlarını ve önerilip önerilemeyeceğine ilişkin fikirlerini öğretmenlerimizle paylaştıkları bir sunum gerçekleştirdiler.

Son olarak 08.09.2023 Cuma günü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’ nün https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kutuphane internet adresindeki Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi’ nde yer alan videolardan “Program Okuryazarlığı” veTÜBİTAK Projeleri” videoları Sn.Arzu Ülker;Ulusal Ajans ve Kalkınma Ajansı Projeleri” videoları Sn.Sinem Arıkan tarafından okulumuz öğretmenlerine izletildi.

08-09-202308-09-202308-09-202308-09-202308-09-202308-09-202308-09-202308-09-2023

Yayın: 08.09.2023 - Güncelleme: 08.09.2023 02:43 - Görüntülenme: 552