Etiket Sonuçları: BAL

Haz

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Bandırma Anadolu Lisesi ERASMUS+ 2021 KA 122- SCH 20444 '' Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projemiz kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde 5-12 Haziran tarihleri arasında 6 öğrenci ve 2  öğretmen katılımı ile projenin 3. hareketliliği gerçekleşti.

Haz

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2021 KA 122- SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projemiz kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde 22 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında öğretmen grubumuzun katıldığı eğitimler oldukça verimli geçti.

May

Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122- SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde ilk öğretmen grubumuzun katıldığı eğitimler oldukça verimli geçti.

May

Bandırma Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122-SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamındaki Temiz Bir Dünya İçin Çevre Temizliği Farkındalık Etkinliği'ni gerçekleştirdi.

May

Bandırma Anadolu Lisesi öğretmenleri Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde gerçekleşen Avrupa Birliği ERASMUS+ 2022 KA 122-SCH 20444 '' Dijital Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma'' Projesi kapsamındaki Portekiz ziyaretine tüm çalışmalarıyla hazır bulunmaktadır.

Nis

ERASMUS+ projemizde yer alan öğrencilerimiz geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak Erasmus panosu hazırladılar. Panoda proje hareketliliklerinin gerçekleştirileceği ülke olan Portekiz ile öğrencilerin eğitim alacakları okulla ilgili bilgilerin yanı sıra web 2 araçlarının tanıtımı görsellerle birlikte yer aldı.

Panoyu hazırlayan öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal varlıkların korunması,doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve 'Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma ' konulu projemizin faaliyetlerini yürütmek amacıyla "Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Kulübü" kurulmuştur.

Şbt

Okulumuzda BİGEP Projesi kapsamında TBA(Tasarım Beceri Atölyeleri) Alanları ile ilgili yapılan çalışmalar;

-Bigep grup çalışma odası oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Bigep soru çözüm odası oluşturularak öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

-İngilizce derslikleri oluşturuldu.

-Konferans salonumuz çeşitli kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere teşrif edildi.

-Resim atölyesi oluşturularak resme ilgi duyan öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

-Zeka oyunları sınıfı oluşturularak jenga, koridor, mangala, mikado ve satranç gibi zeka oyunları setleri kazandırılarak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Mozaik Atölyesi oluşturularak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Proje Çalışmaları ve Yenikilçi Eğitim Öğretim Ortamları

AKADEMİK ALAN ÇALIŞMALARI

Şbt

KARİYER GÜNLERİMİZ KAPSAMINDA ÖNCEKİ YILLARDA OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞ VE MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE BAŞLAMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.

Şbt

BAL, son zamanda yaşadığı tüm zoorluklara rağmen yine farkını ve başarısını gösterdi.

Ara

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Veli Toplantılarının İlki 7-8-9-10 Aralık 2021 Günlerinde Okulumuz BAL Yeni Binasında Gerçekleştirildi.
9. 10. 11. ve 12. Sınıf Öğrenci Velilerimizin Yoğun Katılımları İle Yapılan Toplantılarımız Okulumuzun Balıkesir Bölgesindeki En Donanımlı Fiziksel Yeterliliğe Sahip Olan Yeni Binasında Gerçekleştirildi. Toplantıya Katılan Velilere İlgili Sınıf ve Branş Öğretmenleri Tarafından Öğrencilerin Akademik, Sosyal ve Pedagojik Gelişimlerine Dair Bilgiler Verildi.

Ara

9.12.2021 Perşembe Günü Okulumuzun Amfi Salonunda Velilerimizin Yoğun Bir Katılımıyla Gerçekleştirilen 2021- 2022 BAL Okul Aile Birliği Olağan Toplantısı Yeni Bir Görev Değişimine Sahne Oldu. Uzun Yıllar Okulumuza Unutulmaz Katkılar Sunan Sayın Deniz ORUÇOĞLU Başkanlığındaki Okul Aile Birliği Yönetimimiz Yeni Eğitim Öğretim Döneminde Bu Çok Özel Ayrıcalıklı Görevi Sayın Haldun MAN Başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerine Devretti.

Okulumuza Çok Değerli Katkılar Sunan Sayın Deniz ORUÇUĞLU ve Ekibine Çok Teşekkür Eder Sayın Haldun MAN ve Yeni Ekibine Başarılar Dileriz.

Kas

11 Mayıs Milli Ağaçlandırma Günü' nde BAL Öğrencileri Gerçekleştirdikleri Fidan Dikim Etkinliği İle Geçtiğimiz Yaz Yangınlarla Ciddi Anlamda Yitirdiğimiz Orman Dokumuza Ülkemize ve Doğaya Nefes Oldular.

Ekm

Bandırma Anadolu Lisesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 21 Ekim Perşembe Günü Saat 15:00 te Yapılacaktır..

BANDIRMA ANADOLU LİSESİ KAYITLARI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİDİR

1. Öğrenci kayıt Formu (Okuldan Temin Edilecektir)
  2. Öğrenci / Veli Sözleşmesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  3. Seçmeli Ders Dilekçesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  4. Öğrenci ve Velisinin (Anne / Baba) Nüfus Cüzdanının Aslı ve Birer Fotokopisi

NOT : KAYITLARIMIZ 10:00 - 12:30 / 13:30 - 16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

BANDIRMA ANADOLU LİSESİ KAYITLARI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİDİR

1. Öğrenci kayıt Formu (Okuldan Temin Edilecektir)
  2. Öğrenci / Veli Sözleşmesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  3. Seçmeli Ders Dilekçesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  4. Öğrenci ve Velisinin (Anne / Baba) Nüfus Cüzdanının Aslı ve Birer Fotokopisi

Ara

BALIKESİR VALİLİĞİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE BAŞLATILAN PROJE KAPSAMINDA BALIKESİR' DE EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİN DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE İZLENMESİ VE GELİŞTİRLMESİ AMAÇLANMAKTADIR.