#BAL Fotoğrafçılık Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesi Dahilinde 5 Mart 2024 Çarşamba Günü Kuşcenneti Köyünde “Ekolojik Çevre Temizliği” ve “Fotoğraf Çekimi” Etkinlikleri Gerçekleştirilecektir

#BAL Fotoğrafçılık Kulübü Tarafından BAL Öğrencilerinin Farkındalık Yaratacak Gündemler Hakkında Projeler Üretmesini Desteklemek ve İçinde Şekillendiği Toplumla Dayanışma İçerisinde Olmalarını Sağlamak ve Görülmeyen Sorunların Ortaya Çıkarılmasında Etkili Olmayı Gerçekleştirmek Amacıyla 5 Mart 2024 Çarşamba Günü Kuşcenneti Köyünde “Ekolojik Çevre Temizliği” ve “Fotoğraf Çekimi” Etkinlikleri Gerçekleştirilecektir.

Projede, İlçemiz Bandırma ve Çevre Köylerinde Yer Alan Milli Parklar ve Tabiat Parklarının Halkımız Tarafından Tanınabilmesine Yardımcı Olmak, Toplumumuzda Çevrenin Korunması Konusunda Bir Farkındalık Yaratmak, Yaşadığımız Çevreye Katkıda Bulunmak, Çevre Düzenlemesi Konusunda Öğrencileri Bilinçlendirmek, Geri Dönüşüm Bilinci Oluşturarak Evsel Atıkların Değerlendirilmesini Sağlamak, Bireyden Başlayarak Çevre Kirliliğinin Önüne Geçmek, Toplumda Sürdürülebilir Kalkınma Bilinci Oluşturmak, Toplumumuzu Atık Yağ ve Kimyasalların Doğaya Verdiği Zararlar Konusunda Bilinçlendirerek Su Kaynaklarımızın Korunması, Çevreye Verilen Zararın Önüne Geçilmesi, Göllerdeki, Denizlerdeki, Topraktaki ve Havadaki Canlıların Daha Uzun Yaşamasını ve Gelecek Nesillere Temiz Bir Dünya Bırakılması, Çevre Kirliliğini Asgari Düzeye İndirmek, İnsanların İçinde Yaşadığı Dünyaya Karşı Sorumlulukları Olduğunun Farkına Varmalarını ve Toplumsal Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmelerini Sağlamak ve Evrensel Değerlerimizi Zenginleştirmek İçin Yeni Bakış Açısı ve Farkındalık Yaratmak, Poşet Torba Kullanımını En Aza İndirmek, Poşet Torba Kullanımının Zararlarını Fotoğraf Diliyle Anlatarak Halkı Bilinçlendirmek, Bez Torba Kullanımını Hayatın Her Alanında Yaygınlaştırmak ve Doğaya Zarar Veren Plastik Torba Kullanma Alışkanlığını Değiştirmek ve Böylelikle Daha Güzel Bir Çevrede Yaşamak ve Yaşanabilmesini Sağlamak Amaçlanmıştır.

Etkinlikten Oluşacak Fotoğraf Karelerine Sonraki Günlerde Okul Web Sayfamızdan Ulaşabilirsiniz..

22-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 12:12 - Görüntülenme: 138