19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla ilçemizde Düzenlenen Törende BAL Öğrencileri Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti..

İlçemiz Bandırma' da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Kaymakam Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Daşdemir ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sn. Yeşim GEDİK Rehberliğindeki okulumuz BAL Öğrencileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı' na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Başkanlığı adına çelenklerin sunuldu.

Muharip Gaziler Derneği Bandırma İlçe Başkanı Necip Şengöl, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yaptığı konuşmada, "Milletimiz, şehitlik ve gaziliği onur saymıştır. İnanıyoruz ki kan dökülerek vatan olan bu topraklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türk Mlleti tarafından kutsal emanet olarak korunacaktır." dedi.

Tören, Kore gazisi Arif Can ve öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından sona erdi.

Düzenlenen Törende Okulumuz BAL' ı Başarıyla Temsil Eden Sevgili Öğrencilerimiz’ e ve Kendilerine Tören Alanında Rehberlik Eden Değerli Öğretmenimiz Sn. Yeşim GEDİK' e Teşekkür Ederiz..

02-10-202302-10-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 05:02 - Görüntülenme: 249