T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Anadolu Lisesi

#♥BAL Müzik Atölyesi" Müzik Öğretmenlerimiz Sn.Furkan ŞAHİN, Sn.Serdar ÇAKIRCA ve Birbirinden Yetenekli Öğrencilerimiz Beyazıt SARI, Alper AYDOĞAN ve Ahmet Yiğit UZGUN’ un Çabalarıyla Son Biçimini Aldı.

#BAL Müzik Atölyesi, Müzik Öğretmenlerimiz Sn.Furkan ŞAHİN, Sn.Serdar ÇAKIRCA ve birbirinden yetenekli öğrencilerimiz Beyazıt SARI, Alper AYDOĞAN ve Ahmet Yiğit UZGUN’ un çabalarıyla son biçimini aldı. Müzik Atölyemiz böylelikle; öğrencilerinin sosyal beceri, duygusal, kişilik ve zihin gelişimi açısından kendilerini geliştirebildikleri zengin bir eğitim alanı olarak #BAL’ı şüphesiz ki daha da ayrıcalıklı bir noktaya taşıyacaktır.

Oluşturulan #BAL Müzik Atölyesinin yaklaşık 30 öğrencinin aynı anda müzik yeteneklerini geliştirmek amacıyla eğitim alabileceği bir fiziksel donanıma sahip olması amaçlanırken, eğitim-öğretim yılının tamamına yayılan bir ön-etkinlik alanı olarak da öğrencilerimizin bireysel ve grup çalışmalarını farklı müzik aletleri ve materyalleri ile sürdürebilecekleri ve müziksel anlatıma karşı ilginin artırılmasının zemini olarak önemli bir işlevselliği okulumuz öğrencilerine sunabilecek, öğrencilerin sanatsal ilgi ve yeteneklerinde daha akademik bir estetik biçimle yol almalarını kolaylaştıracaktır.

Sürecin oluşumunu gerçekleştirip tamamlayan Müzik Öğretmenlerimiz Sn.Furkan ŞAHİN’ e, Sn.Serdar ÇAKIRCA' ya, sevgili öğrencilerimiz Beyazıt Sarı, Alper AYDOĞAN ve Ahmet Yiğit UZGUN’ a çaba ve enerjilerinden dolayı teşekkür ederiz..

 

20-01-202420-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 02:05 - Görüntülenme: 239
  Beğen | 1  kişi beğendi