Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 102. kuruluş yıldönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramını kutluyor, gelеcеğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı, mutlu bir gеlеcеk diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla pano hazırladılar...

Mrt

Balıkesir İtfaiye Şube Müdürlüğü Bandırma İstasyonu görevlileri tarafından 21 Mart 2022 Pazartesi günü öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda Yangın Eğitimi verildi. Eğitime katılan öğrencilerimiz adına verdikleri bu faydalı eğitim için Balıkesir İtfaiye Şube Müdürlüğü Bandırma İstasyonu görevlilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

KARİYER GÜNLERİMİZ KAPSAMINDA ÖNCEKİ YILLARDA OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞ VE MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE BAŞLAMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.