Haz

TAMAMI İNGİLİZCE YAPILAN MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER SİMÜLASYONU İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ SEVDA SARGIN VE GÜLSÜM AYDIN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN YAPILDI.

Haz

2016 YILI MEZUNLARINIZI YAPILAN TÖRENLE UĞURLADIK.

Haz

İKİ GÜN BİR GECE KONAKLAMALI FETHİYE GEZİMİZİ YAPTIK.

May

TASARLA YAP UÇUR 2016 YARIŞMASINA KATILDIK.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçe Törenini İlçe Spor Müdürlüğünün koordinatörlüğünde okulumuzun kapalı spor salonunda yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

11. Matematik Şenlikleri için tüm çalışmalarda sona gelindi. Okul müdüründen hizmetlisine kadar tüm personelimiz ve her biriyle ayrı ayrı gurur duyduğumuz sevgili öğrencilerimiz, misafirlerimizi bekliyor. Beş farklı ilçeden 14 okulun katılımıyla gerçekleşecek etkinliğimize davetlisiniz. Eğitimde kalitenin adı BANDIRMA ANADOLU LİSESİ´dir. BAL´lı olmak ayrıcalıktır.

May

Bandırma Anadolu Lisesi olarak okul gezilerimizin 5.sini İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi´ne yaptık. Oldukça keyifli ve eğlenceli geçen gezimiz, öğrencilerimizin üniversite havasını solumaları ve fikir sahibi olmaları açısından faydalı oldu.

Nis

Türkiye´de ve Balıkesir´de bir ilk olan Anadolu Liseleri arasında yapılan ve organizasyonu okulumuz tarafından yapılan 2. geleneksel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmamızı büyük bir coşkuyla tamamladık. Değerli katkıları için İlçe Müftümüz Sayın Süleyman KÜÇÜK´e çok teşekkür  ediyoruz.

Nis

OKUL-AİLE BİRLİĞİMİZİN YOĞUN ÇABALARI İLE OKULUMUZ İÇİN YAPILAN ÇAY ETKİNLİĞİMİZİ YAPTIK.

Mrt

52. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, Sayın Kaymakamımız Tuncay SONEL ile birlikte şehir meydanında kitap okuduk.

Mrt

Bursa da düzenlenen kitap fuarını 130 öğrenci ve 6 öğretmenden oluşan büyük bir katılımla ziyaret ettik. Öncesinde Gölyazı köyündeki kahvaltı doyomsuz güzeldi. Odun sobasının sıcaklığında köy kahvesinde nefis bir kahvaltı yaptık.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Osman Özkan, ilçe milli eğitim şube müdürlerimiz Sn. Mutlu Aslan ve Sn. İhsan Parlak , okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Mrt

2015-2016 II.DÖNEM  ORTAK SINAV TAK.

Amatör Ruh Profesyonel Sonuç = BAL

Bandırma´nın Evladı Şehit Mehmet KUTLU