Nis

Bandırma Anadolu Lisesi olarak İstanbul Mümtaz Soysal Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansına katıldık.

Mrt

Akademik ve teknolojik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. BALESS projesi ile Türkiye 6.´sıyız.

Mrt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğiim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen " 15 Temmuz Kahramanları ve Şehitleri" konulu şiir yarışmasında okulumuz 10/D sınıfı öğrencisi MEHMET ALİ GÜRPINAR ilçe 1. ´ si olmuştur.

TEBRİK EDERİZ.

Ara

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖNDER ATUN, U16 BALKAN TURNUVASI MİLLİ TAKIMLAR TURNUVASINDA 2. OLDU.

Ara

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OKULUMUZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ.

Ara

15 ARALIK 2016 GÜNÜ, OKULUMUZ ÇOKA AMAÇLI SALONUNDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİĞİMİZİ YAPTIK.

Ara

"ENGEL YOK PROJE"miz BAL öğrencileriyle hayat buluyor.

Ara

29 KASIM SALI GÜNÜ BALIKESİR´DE DÜZENLENEN ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA KATILDIK.

Kas

Yeditepe Üniversitesi ve Maltepe Üniversitelerinin yanında İstanbul´un tari,hi ve türistik mekanlarından Topkapı Sarayı, Ayasofya Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camisi´ni de gezdik.

ATATÜRK´ Ü ANMA PROGRAMI

Kas

Bandırma Anadolu Lisesinde  07/11/2016 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Milli Eğitim Bakanlığının 2004 yılında imzalanan protokolü kapsamında "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" doğrultusunda seçim yapılmıştır.