Velilerimiz öğretmenleriyle buluştu.

Bandırma Anadolu Lisesi ve Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu El Ele

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Semineri

Kas

Öğrencilerimizin teknoloji ve yazılım dünyasındaki gelişmelerin gerisinde kalmamaları için bir adım daha attık.

Kas

Bandırma Anadolu Lisesi olarak geçen sene başlatmış olduğumuz Model Uçak Kurslarımız bu sene de deva ediyor.

10 Kasım Etkinlikleri Okulumuzda

Kas

Baş+arı: “Baş” olmak için “arı” gibi çalışmak gerekir.

Kas

Bandırmalı yazarımız Umut GÜNER´in katılımıyla okulumuzda söyleşi ve imza günü düzenledik. Okulumuz öğrencileri için oldukça faydalı geçen bu söyleşi için genç yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Özgür irade ile seçimlerimizi gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen atletizm ve satranç müsabakalarında BAL olarak derece aldık.

Kas

Bandırma Türk Hava Kurumu ile yaptığımız protokol gereği Bandırma Anadolu Lisesi Havacılık Kulübü olarak, ilçemizde THK tarafından düzenlenen çeşitli yarışma ve etkinliklerde verdiğimiz destekten dolayı üstün hizmet madalyası le ödüllendirildik.

Bandırma Sağlık Müdürlüğünden Organ Bağışı Etkinliği

Cumhuruyetimiz 94 Yaşında

Haz

BENGİ Projesi kapsamında okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü Danışman Öğretmeni Vijdan ÖZ öncülüğünde Okul-Aile Birliğimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla "Oylat Vadisi" gezisi düzenlendi.