2.Dönem 2. ortak sınav takvimi yayınlandı.

Nis

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarakİLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS),4 Eylül 2022 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00'da yapılacaktır. İOKBS, Sınav başvurusu 21 Nisan 2022 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacaktır.Öğrenciler "İOKBS Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2022" ve ilgili mevzuata, http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden ulaşabileceklerdir. Sınav Takvimi ve Başvuru Şartları detayları aşağıda verilmiştir.

Mrt

2. DÖNEM BOYUNCA ÖĞRENCİLERİMİZİN GİRECEĞİ TÜM SINIF DÜZEYLERİNDE VE TÜM SINAV ÇEŞİTLERİ İÇİN GENEL BİR TAKVİM HAZIRLANMIŞ OLUP OKUL İDARESİ TARAFINDAN YAYINLANMIŞTIR.

1. ve 2. dönem yazılı sınavlarına ait ders bazında günlük sınav takvimi daha sonra yayınlanacaktır.

Ock

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

BANDIRMA ANADOLU LİSESİ KAYITLARI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİDİR

1. Öğrenci kayıt Formu (Okuldan Temin Edilecektir)
  2. Öğrenci / Veli Sözleşmesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  3. Seçmeli Ders Dilekçesi (Okuldan Temin Edilecektir)
  4. Öğrenci ve Velisinin (Anne / Baba) Nüfus Cüzdanının Aslı ve Birer Fotokopisi

NOT : KAYITLARIMIZ 10:00 - 12:30 / 13:30 - 16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Ara

BALIKESİR VALİLİĞİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE BAŞLATILAN PROJE KAPSAMINDA BALIKESİR' DE EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİN DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE İZLENMESİ VE GELİŞTİRLMESİ AMAÇLANMAKTADIR.

Ara

Bu anket okulumuzda öğrenimini tamamlayan mezunları  kapsamaktadır.