BİGEP

BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

Haz

Öğrencilerimiz okulumuz konferarans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıldönümü nedeniyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenlediler.

Haz

Öğrencilerimiz okulumuz konferarans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümü nedeniyle 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı düzenlediler.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda BİGEP Projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda yapılan Kariyer Günleri'nde üniversite okuyan yada mesleğini yapmaya başlayan mezun öğrencilerimiz iş yaşamı, üniversite ortamı gibi konularda bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşıyorlar.

2021-2022 BAL KARİYER GUNLERİ

9 ŞUBAT 2022-SAAT:12.50

Mehmet Ali Gürpınar ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümü

Mehmet Akif Karakaş Ankara Üniversitesi (Mülkiye) Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi

Ertürk Ataklı  Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü (Yan Dal Tarih Bölümü)

14 ŞUBAT 2022-SAAT:12.50

Sena güveli İngilizce öğretmenliği (Medeniyet Üniversitesi)

K.Merve Adışen İngilizce öğretmenliği (Anadolu Üniversitesi)

Behlül Öz Çeviribilimi (Yeditepe üniversitesi)

Ata Buğra Başaran Mütercim Tercümanlık (Ege Üniversitesi)

17 ŞUBAT 2022-SAAT:12.50

Kayra Şoyka Makine Mühendisliği (Yıldız Teknik Üniversitesi)

Koral Çevik Gemi Mühendisliği (İstanbul Teknik Üniversitesi)

Yusuf Kahya Elektrik Elektronik Mühendisliği (Eskişehir Teknoloji Üniversitesi)

Mert Erer Elektrik Elektronik Mühendisliği  ( Işık Üniversitesi )

3 MART 2022-SAAT:12:50

Sine Erdem Diş Hekimi ortodontist (Kendi İşyeri)

Tamer Yılancı Fizyoterapist (Kendi İşyeri)

Haz

Tarihçi Yazar - Prof. Dr. Alpaslan DEMİR, BİGEP Projesi Kariyer Günleri kapsamında 18 Mart 2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluştu. 18 Mart Çanakkale Destanı konulu sunumda bulunan Tarihçi Yazar - Prof. Dr. Alpaslan DEMİR hocamıza öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 19 Mayıs Gençlik Etkinlikleri gerçekleşti. Gençlik etkinlikleri olarak; okulumuz müzik gurubu konferans salonumuzda mini bir konser verdi, satranç, futbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlendi. Okulumuz koridorlarında müzik öğretmenimiz Mustafa Sami SİLAHTAROĞLU eşliğinde müzik grubumuz 'Koridorlarımızda Müzik Var' etkinliği düzenlediler. Turnuvaların galipleri madalyalarla ödüllendirildiler.

Bigep Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Akademik Çalışmalarımız;

-Bigep grup çalışma odası oluşturularak öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

-11. sınıf ve 12.sınıf Öğrencilerimize belirli periyotlarla Deneme Sınavları uygulandı.

-Tüm öğrencilerimize yönelik Konu Tarama Testleri uygulandı.

-Ölçme Değerlendirme Ekibi odası oluşturularak Ekipte yer alan öğretmenlerimize daha rahat çalışma imkanı sunuldu.

-Öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına yönelik sınıftan bağımsız Soru Çözüm Odası oluşturuldu.

öğrencilerimiz Oku-Yorum BİGEP Projesi kapsamında Kitap Tanıtım Panosu ve Kitap Okuma Saatleri düzenlediler.

Nis

Okulumuzda 9.,10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz arasında BİGEP Projesi kapsamında yapılan "Geçmişten Geliyorum" Tarihi Münazara Turnuvası'nın ilk turu 27-28/04/2022 tarihleri arasında tamamlandı. 1.Turu başarı ile atlatıp üst tura geçen sınıflarımız 9/B,9/C,9/D,11/A,11/B ve 11/D sınıfları olmuştur. Sınıflarımızı tebrik eder 11-12/05/2022 tarihlerinde gerçeleştirilecek olan 2.Tur müsabakalarında kendilerine başarılar dileriz.