Projelerimiz

Okulda Yapılan Erasmus+ ve Tübitak Projeleri

Nis

ERASMUS+ projemizde yer alan öğrencilerimiz geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak Erasmus panosu hazırladılar. Panoda proje hareketliliklerinin gerçekleştirileceği ülke olan Portekiz ile öğrencilerin eğitim alacakları okulla ilgili bilgilerin yanı sıra web 2 araçlarının tanıtımı görsellerle birlikte yer aldı.

Panoyu hazırlayan öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda yürütülen Erasmus+ projesi kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile ünite değerlendirme etkinliklerini içeren İngilizce Kahoot Yarışmaları yapıldı. Öğrenciler cep telefonları ile bir taraftan Kahoot mücadelesi verirken diğer taraftan da ünite konularını keyifli bir şekilde tekrar etmiş oldu.

Mrt

AB Erasmus+ 2022 KA122-SCH Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği "Dijital eğitimde öğretmen becerilerinin geliştirilmesi" ve" Sıfır atık farkındalığı oluşturma" projelerimizin poster ve afişleri hazır. Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal varlıkların korunması,doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve 'Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma ' konulu projemizin faaliyetlerini yürütmek amacıyla "Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Kulübü" kurulmuştur.

Şbt

Erasmus+ 2022 Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturma Projesi