Etiket Sonuçları: Tübitak

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin Sona Erdiği 20 Ocak Cuma Günü Gerçekleştirilen Törenimizde Gurur Verici Anlar Hafızalara Kazındı. BİGEP Kurumsal Deneme Sınavlarında İlçemizde Yer Alan Liseler 12. Sınıflar Kategorisinde 1. 2. ve 3. Olan Öğrencilerimize İlçe Kaymakamlığımızca Düzenlenen Teşekkür Belgelerini Okulumuz Müdür Yardımcısı Sn. Adem KARAÇELİK, 9. ve 10. Sınıflar Kategorisinde Yine İlçe 1. 2. ve 3. Olan Öğrencilerimize Teşekkür Belgelerini Müdür Yardımcımız Sn. İrfan ADIŞEN Takdim Ettiler.

Törenimizin Sonraki Aşamasında, Okulumuzda Yürütülmekte Olan TÜBİTAK Proje Çalışmalarına Katkılarını Sunan Öğrencilerimizden Elif YAĞCI ve Emirhan AYDOĞAN' a Başarı Belgelerini Değerli Öğretmenimiz Sn. Arzu ÜLKER, Nisanur ÇAKIR ve Arda TOPAL' a Başarı Belgelerini Değerli Öğretmenimiz Sn. Hacer KARASAKAL, Yusuf KURT ve Berfin GÖREN' e Başarı Belgelerini Değerli Öğretmenimiz Sn. Esra İNCE Alkışlar Eşliğinde Sundular.

Törenimizin Son Aşamasında Okul Müdürümüz Sn. Kürşat DOĞAN Yaptığı Dönem Kapanış Konuşmasında Karnelerini Alan Tatil Öncesindeki Öğrencilerimize "Eğitim ve Öğretimin Yalnızca Öğrencilerimizin Başarısıyla Değil, Ailelerin ve Eğitimci Kadroların Başarısıyla Gerçekleştirilecek Bir Olgudur. Bütün Öğrencilerimizi, Ailelerimizi ve Çok Saygıdeğer Öğretmenlerimizi Tebrik Ediyor, 6 Şubat Pazartesi Başlayacak Olan İkinci Dönem Öncesinde BAL Ailesine İyi Tatiller Diliyorum" Sözleriyle Temennilerde Bulunmuş, Ardından Müzik Öğretmenimiz Sn. Sami SİLAHTAROĞLU' nun Yönetiminde İstklal Marşımızın Okunmasıyla Törenimiz Sona Ermiştir.

Ara

Bandırma BİLSEM' in Düzenlediği Bilim Şenliği ve Bu Çerçevede Katılımcısı Olduğu Kamp Pratiğindeki Deneyimlerini ve Kişisel Kazanımlarını Okulumuz Öğrencilerileriyle Paylaşan Değerli Öğrencimiz Elif ÇETİN, Lise Hayatında Her Öğrencinin Mutlaka Deneyimlemesini Önerdiği Bilim Şenliği Kampında Aynı Heyecanı ve Enerjiyi Paylaşan ve Daha Öncesinde Henüz Tanımadığı İnsanlarla Farklı Projeleri de Tecrübe Ettiğini ve Tüm Bunları Prof Dr. Sn. Mustafa SARI Eşliğinde ve Gözetiminde Yaşama Geçirdiğini ve Doğa" nın Hepimizin ve Tüm İnsanların Sahip Çıkması ve Koruması Gereken Bir Duyarlılıkla Sürdürülebilir Bir Yeryüzü Yaşamını Bize Sunabileceğini Belirterek Hazırlamış Olduğu Video Görsel Sunumu Doyumsuz Anlatımıyla Sahneledi.

Öğrencimiz Elif ÇETİN Sunumunun Bir Diğer Aşamasında Okulumuzun Sahibi Olduğu "Sıfır Atık" Konulu ERASMUS+ Projesinin Yaygınlaştırılması Çalışmalarının Bir Yansıması Olarak Bu Eğitim Öğretim Yılında Kurulan ve Faaliyetlerine Başlayan "BAL Geri Dönüşün ve Sıfır Atık Kulübü" ne İlişkin Açıklamalarda Bulunarak Tüm Okul Öğrencilerimizi Bu Kulüpte Yerlerini Almaya Davet Etti.

Değerli Öğrencimiz Elif ÇETİN Yaptığı Bu Paylaşımlarla Gerçek Bir Kişisel Başarı Öyküsü Yazmaya Çoktan Başlamış Bulunduğunu Bizlere Düşündürdü..

Kendisine BAL Ailesi Olarak Bu Yaşam Yolculuğunda Başarılar Diliyoruz.. İyi ki Varsın Elif.. [19.12.2022 Pazartesi]

Değerli Öğrencimiz Elif ÇETİN' in Sunumundan Karelerle Sizleri Başbaşa Bırakıyoruz..