BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Serkan DURU

Kas

İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nde çalışmalarını sürdürmekte olan İK Uzmanı Sn.Serkan DURU 08.11.2023 Çarşamba günü okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.

Geleceği Okuyan Kalemler Projesi' nin liderliğini de yürütmekte olan Sn.DURU, Türkiye Uğur Böcekleri Projesi'nde Uğur Böceği olarak başta ülkemizdeki cezaevleri olmak üzere, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü eğitimler ve seminerler vermekte, yılda 20 binden fazla öğrenciyle biraraya gelerek ‘Üniversite ve Kariyer Motivasyonu’ seminerini gerçekleştirmektedir. Sn.Serkan DURU’ nun ‘Sen Dünyaya Bir Armağansın’ ve 'Çocuğum Zeki Ancak Çalışmıyor Bir Çalışsa Yapacak Hocam!' isimli kitapları bulunmakta olup henüz İstanbul Bilgi Üniversitesi Bursa Bölge Sorumlusu olarak çalışmalarına devam etmektedir. Y ve Z Kuşağı Motivasyonu, bu kuşakların birbiriyle iletişimi ve bu kuşakların motivasyon ve iletişim dili farklılıkları özel ilgi alanıdır.

Kişisel gelişim alanına ilk kez adım atacak okurlar için yazdığı kitaplarında her yaştan gençlere ve anne babalara yol gösteren bir eğitim koçu olarak iletişim, başarı, mücadele ruhu, hedef belirleme, erteleme hastalığı ve yaratıcılık konularını sohbet eder gibi anlatarak okuru kendi dünyasına çağırmakta, zorlukların bizi ileri götürecek etkenler olduğunu vurgularken yılmadan mücadele etmenin getirdiği mutluluğu hissetmemizi sağlamaktadır. Nereye gideceğimizi bulmamızda, yolumuzu aydınlatarak bize destek verirken kendi deneyimlerini ve bunun yanında başarılı bireylerin yaşam hikâyelerini de anlatılarına eklemektedir.

Sn.Serkan DURU' ya teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz..