Etiket Sonuçları: Remzi ÖZKARA

Nis

Bandırma Kent Konseyi' nin Düzenlediği "TEMİZ ÇEVRE İÇİN EL ELE" Konulu Afiş Yarışmasında Öğrencimiz Damla DERİN SEVİN Lise Dijital Tasarımlar Kategorisinde İlçe 1. si Oldu. Okulumuz #BAL Görsel Sanatlar Öğretmeni Sn. Remzi ÖZKARA' nın Rehberliğinde Yarışmaya Katılarak Katkı Sunan ve  Başarı Elde Eden Öğrencimiz Sevgili Damla DERİN SEVİN' i ve Öğretmenimiz Sn.Remzi ÖZKARA' yı Tebrik Eder çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Eskişehir Sanat Derneği” üyesi de olan Görsel Sanatlar Dersi öğretmenimiz Sn. Remzi ÖZKARA, derneğin düzenlemiş olduğu 8.Uluslararası Yunus Emre Sergisi’ ne yağlı boya Filomingo* temalı resim çalışması sergilenmeye değer görülmüş ve sergideki yerini almıştır.

Değerli öğretmenimiz Sn. remzi ÖZKARA' yı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ayrıca Eskişehir Sanat Derneği” nin e-Galeri görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.. iyi seyirler..