BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Rehberlik ve Motivasyon

Ekm

Yeni Eğitim - Öğretim Yılında Aramıza Henüz Katılan 9. Sınıf Öğrencilerimizin Ebeveynlerine Yönelik Tanışma ve Bilgilendirme Amaçlı Veli Motivasyon Toplantısı Düzenlendi. 15 Eylül 2023 Cuma Günü Saat 18:00'da Okulumuz Konferans ve Sunum Salonunda Gerçekleştirilen Veli Toplantısına #BAL Okul Müdürümüz Sn. Kürşat DOĞAN, Müdür Yardımcılarımız Sn. İrfan ADIŞEN, Sn. Hanife YUVALI ve Rehber Öğretmenimiz Sn. Ömer YAŞAR Ev Sahipliği Yaparak, Oryantasyon (Uyum) Haftası Etkinlikleri ile Okulumuz #BAL Eğitim Politikaları Hakkında Velilerimizi Bilgilendirdiler.

Ekm

11 Eylül 2023 Pazartesi Günü Okulumuzun 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına Öğrencilerimiz Birlikteliğinde Fiilen Başlaması Adına Gerçekleştirilen Açılış Töreni Sonrasında #BAL Gösteri ve Sunum Salonunda 12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Olarak #BAL Müdürü Sn. Kürşat DOĞAN ve İdari Kadrolarımız Tarafından Sınavlara Hazırlık Sürecinde Öğrencilerimizin Yanında Olmak, Onlara Moral Vermek, Motivasyonlarını Sağlamak ve Sınav Kaygılarını Gidermeye Yardımcı Olabilmek Amacıyla Rehberlik ve Motivasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Etkinlikte Okulumuzun Yeni Eğitim ve Öğretim Yılında 12. Sınıflar Bazında Hayat Geçirilecek Eğitim Politikaları, Deneme Sınavı Süreçleri ve Denem Sınavları Takvimi, Okulumuzdaki DYK Uygulamaları, Eğitim Süreçlerinde Kullanılacak Materyaller ve Ders Araçlarının Tanıtımı, Birer Birey Olarak #BAL Öğrencilerinin Sosyal ve Duygusal Gelişimlerini Desteklemek Amacıyla Gerçekleştirilecek Rehberlik ve Motivasyon Faaliyetlerinin Güncelleştirilmiş ve Zenginleştirilmiş İçeriği vb. Konular Dahilinde Detaylandırılmış Açıklamalar Okul Müdürümüz Sn. Kürşat DOĞAN Tarafından Sevgili Öğrencilerimize Aktarıldı.