BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: PROGRAM

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 85. yılında okulumuz #BAL’ da çeşitli etkinliklerle anıldı. Bahçe Tören Alanı’ nda saat 09:05’ te yükselen siren sesi eşliğinde ATA’ mızın manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesiyle gerçekleştirilen ilk etkinlik  Atatürk Büstü’ nün öğretmen ve öğrencilerimizce çiçeklerle donatılmasıyla tamamlanarak ardından 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Günü ve ATATÜRK Haftası Tören Komitesinin hazırlamış olduğu program için öğretmen, öğrenci ve velilerimiz #BAL Gösteri ve Konferans Salonuna alındı. Salonda gerçekleştirilen etkinlikler Okul Müdürümüz Sn.Kürşat DOĞAN’ ın günün ve anlam ve önemine ilişkin olarak yaptığı açılış konuşmasıyla başlarken öğrencilerimizin seslendirdiği şiirler, solo ve koro şarkılar, Oratoryo gösterisi ve yapay zeka deneyimiyle oluşturularak Atatürk’ ün sesiyle seslendirilen şarkılara Müzik Dersi Öğretmenimiz Sn.Furkan ŞAHİN’ in sahneden eşlik ettiği duygu seline dönüşen anlarla devam etti.

Sahnelenen program ve etkinlikler,O’ nun fikirlerini, ilkelerini, cumhuriyetin kazanımlarını belleklere kazırken, #BAL öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim yolculuğunda Atatürk İlke ve İnkilaplarının mutlak rehber olduğunu tazelenen hafızalarımızda bir kez daha kalıcılaştırdı.

#BAL ailesi olarak, Son Bozkurt Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyor, O’ nun izinden yürüme sözümüzü yineliyoruz..

Yaktığın ışık hiç sönmeyecek..

Sergilenen ve sahnelenen 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Günü etkinliklerinde görev alan tüm öğrencilerimize,Tarih Öğretmenimiz Sn.Sultan AKSOY’ a, Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Sn.Remzi ÖZKARA ve Sn.İlknur DERİN’ e ve Müzik Öğretmenimiz Sn.Furkan ŞAHİN’ e sonsuz teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.