Etiket Sonuçları: Erasmus KA122SCH Projesi

Ock

BAL' lı Olmak Sporda da Bir Ayrıcalık :)

Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğü' nün Düzenlemiş Olduğu Okullar Arası Spor Müsabakalarında Marmara Grubunda Dereceye Giren Voleybol Genç Kız Takımımız Gönen' de Düzenlenen Ödül Töreninde Kupa ve Madalyalarını Aldı. Okulumuzu Başarıları İle Güçlendirip Zenginleştiren Sevgili Öğrencilerimizi ve Bu Başarının Şekillenip Ortaya Konulmasında Üstün Emekleriyle Varolan Değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Sayın Yeşim PALA GEDİK ve Sayın Vedat DEMİRCİ' yi Tebrik Eden Okul Müdürümüz Sayın Kürşat DOĞAN Yaptığı Açıklamada; İçinde Bulunduğumuz Süreçte Okulumuzun Ekonomik Önceliklerinden Dolayı Maddi Anlamda Gerekli Desteği Tam Anlamıyla Sunamamış Olsak Da Herşeye Rağmen Sergilenen Bu Başarının Okulumuz ve Öğrencilerimiz Adına Çok Özel Bir Varoluş Olduğunu Belirterek, Okulumuz BAL İçin Güzel Şeyler Gerçekleştirme Gayretinde Olan Öğretmen ve Öğrencilerimize Her Anlamda Destek Olmayı En Öncelikli Sorumluluğu Olarak Tanımladığını Belirtti. Sevgili Öğrencilerimizi ve Değerli Öğretmenlerimizi Kutlar ve Okulumuz BAL' a Hediye Ettikleri Bu Başarılarından Dolayı Teşekkür Ederiz..İyi ki Varsınız!

BAL' lı Olmak Sporda da Özel Bir Ayrıcalık

Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğü' nün Düzenlemiş Olduğu Okullar Arası Spor Müsabakalarında Marmara Grubunda Dereceye Giren Futsal Genç Erkek Takımımız Gönen' de Düzenlenen Ödül Töreninde Kupa ve Madalyalarını Aldı. Okulumuzu Başarıları İle Güçlendirip Zenginleştiren Sevgili Öğrencilerimizi ve Bu Başarının Şekillenip Ortaya Konulmasında Üstün Emekleriyle Varolan Değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Sayın Yeşim PALA GEDİK ve Sayın Vedat DEMİRCİ' yi Tebrik Eden Okul Müdürümüz Sayın Kürşat DOĞAN Yaptığı Açıklamada; İçinde Bulunduğumuz Süreçte Okulumuzun Ekonomik Önceliklerinden Dolayı Maddi Anlamda Gerekli Desteği Tam Anlamıyla Sunamamış Olsak Da Herşeye Rağmen Sergilenen Bu Başarının Okulumuz ve Öğrencilerimiz Adına Çok Özel Bir Varoluş Olduğunu Belirterek, Okulumuz BAL İçin Güzel Şeyler Gerçekleştirme Gayretinde Olan Öğretmen ve Öğrencilerimize Her Anlamda Destek Olmayı En Öncelikli Sorumluluğu Olarak Tanımladığını Belirtti. Sevgili Öğrencilerimizi ve Değerli Öğretmenlerimizi Kutlar ve Okulumuz BAL' a Hediye Ettikleri Bu Başarılarından Dolayı Teşekkür Ederiz..İyi ki Varsınız!

Müsabakalarda Desteklerini Eksik Etmeyen Sayın Okul Müdürümüze ve Değerli İdari Kadromuza da Çok Teşekkür Ederiz☺

Ock

BAL Bandırma' da Sporda da Başarı Geleneğinin Sahibi Olmayı Dünden Yarına Taşımaya Devam Ediyor..

11B Sınıfı öğrencimiz Rauf ARZIK Balıkesir' de Düzenlenen Gençler BOKS Müsabakasında 67kg 1. si Olmuştur. Kendisini Kutluyor Başarılarının Devamını Bekliyoruz.. İyi ki Varsınız BAL' lı Gençler!

Ock

Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu Olan 12A Sınıf Öğrencimiz Doğa DİKMEN 30 Kasımda Bursa'da Düzenlenen Muaythai Alpagut Avrasya Şampiyonası' nda Bir Altın Madalya Daha Alarak Bizleri Gururlandırdı..

Kendisini Tebrik Eder Başarılarının Bir Yaşam Boyu Sürmesini Dileriz..

Ock

Okulumuzun 11/E Sınıfı Öğrencisi Efe BATUR, İmaj Medya Magazin Ajans' ın Düzenlediği Tasarım Yarışması' nda "En Genç ModaTasarımcı" Ödülünü Almaya Hak Kazandı. Kendisini Tebrik Eder Başarılar Dileriz :)

Ock

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Düzenlenen Okçuluk Turnuvası' nda Öğrencilerimizden Nilüfer TAŞÇIOĞLU 3. Olurken, Yarışmaya Katılan Diğer 4 Öğrencimizde Okulumuzu Başarılı Bir Şekilde Temsil Etmişlerdir.. Kendilerini Tebrik Ediyoruz..

İyi ki Varsınız BAL' lı Gençler!

Ock

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Ara

Bandırma Anadolu Lisesi 22 Kasım 2021 tarihinden itibaren Kayacık Mahallesi 1712.Sokak No:45 TOKİ Konutları mevkiinde bulunan yeni hizmet binasında eğitim ve öğretime başladı. Bandırma Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Kürşat DOĞAN, Marmara Olay Gazetesi'ne verdiği röportajda, 160 metre uzunluğunda, 4 blok,6 kat ve 55 derslikten oluşan okulumuz, Balıkesir'in en büyük okulu olma özelliğini taşıyor. dedi. Okuldaki öğrenci sayımız bugün itibariyle toplam 700'dür. Ara tatilin ardından Kemal Pireci Anadolu Lisesi' nin de Bandırma Anadolu Lisesi çatısı altında birleşmesiyle öğrenci sayımız bin 200'e çıkacaktır" şeklinde sözlerine devam etti.

Ara

Okulumuza Ait Erasmus+ KA122SCH Projesi Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Kabul Edildi. Projemiz Bu Yıl Bandırma' dan Kabul Edilen Tek, İl Çapında ise 3 Projeden Biri Olmayı Başardı. Okulumuza ve Bandırma' mıza Hayırlı Olsun..