Etiket Sonuçları: Balıkesir Valiliği

Ock

Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün Eğitim Faaliyet Programı Doğrultusunda Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Öğretim Görevlilerinin 08.01.2024 Pazartesi Günü Okulumuz #BAL Konferans ve Gösteri Salonunda Gerçekleştirdiği Etkinliğe İlçemizde Eğitimlerini Sürdürmekte Olan Lise Son Sınıf Öğrencileri ve Rehber Öğretmenler Katıldı.

Toplantı Kapsamında Öğrencilere MSÜ’ nün Eğitim Faaliyetleri Hakkında Bilgiler Verildi.

Milli Savunma Üniversitesi'nin Etkin Bir Şekilde Tanıtılarak Görünürlüğünün Arttırılması, Ortaöğretim Kurumlarında Öğrenim Gören Öğrencilerimize MSÜ Öğrenci Temin Süreçlerinin Doğru Bir Şekilde Anlatılması Amacıyla “Milli Savunma Üniversitesi 2023/2024 Yılı Yüz Yüze tanıtım Faaliyetleri” Başlığı Altında Gerçekleştirilen Etkinlik Öğrencilerden Büyük ilgi Gördü.

Hain Darbe Girişimi Sonrasında Türkiye’de Askeri Eğitim ve Öğretimi Çatısı Altında Toplayan Milli Savunma Üniversitesi’ nin Tanıtım Programında Tanıtımın Yanı Sıra Öğrencilere Tercih, Seçim ve Eğitim Süreçleri Hakkında da Detaylı Bilgiler Verildi. Yapılan Sunumda, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Hava Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Kara Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Hava Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Bando Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri Öğrencilere Aktarıldı.

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlileri Tarafından Üniversitenin Fakülte ve Bölümleri ile Fiziki İmkanlarını Tanıtıcı Sunum Yapılırken, MSÜ’ nin Misyon ve Vizyonu, Akademik ve Mesleki Faaliyetleri, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçleri Hakkında Öğrencilere Ayrıntılı Bilgilendirme ve Paylaşımlarda da Bulunuldu.

Bilgilendirme Etkinliği Öğrencilerin Milli Savunma Üniversitesi ile İlgili Kendi Özellerinde Merak Ettikleri Sorulara Yanıt Buldukları Soru-Cevap Bölümü İle Tamamlandı.

Etkinlikte Görev Alan Saygıdeğer Öğretim Görevlisi Askerlerimize Teşekkür Ederiz..

Ekm

Okulumuz kütüphanesi Hicri Ercili Vakfı' nın Sponsorluğunda Yenilendi. "Atatürk Kitaplığı", "Şiir Kitaplığı", "Sözlükler", "Türk Edebiyatı Kitaplığı", "Dünya Edebiyatı Kitaplığı", "Tiyatro Metinleri Kitaplığı", "Tarih Kitaplığı", "Süreli Yayınlar - Dergiler Kitaplığı", "Din ve Teoloji Kitaplığı" Olarak Alt Kitaplıklarla Sınıflandırılmış ve Tasnif Edilmiş 3080 Adet Kitapla Birlikte İçeriğimizin Yenilenmesi ve Dijital Ortama Aktarılması Çalışmaları Devam Etmektedir.