Etiket Sonuçları: Balıkesir Valiliği

Haz

#BAL’ ın Altın Öğretmeni Sn.Hacer KARASAKAL ve Öğrencileri 55.ci TÜBİTAK 2204-A Liselerarası Ülke Finallerinde Türkiye 1.si Oldu.

Bandırma Anadolu Lisesi Öğrencileri Eğitim Dünyasının En Büyük Başarısı Kabul Edilen Yılın TÜBİTAK Ödülünü Kazandılar.

Bandırma Anadolu Lisesi Balıkesir İlini Temsilen Katıldığı TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Kapsamında Coğrafya Dalında Türkiye 1.ciliği Elde Etti.

#BAL  Müdürü Sn.Kürşat DOĞAN ve Danışman Öğretmen Sn.Hacer KARASAKAL ile Birlikte Ankara’ da Ödül Töreninde Yer Alan Öğrenciler Emirhan AYDOĞAN, Dinur ULAŞ ve Ela DEMİRKIRAN 2024 TÜBİTAK Türkiye Finali 1.lik Ödülünü MEB Bakanı Sn.Yusuf TEKİN’ in Elinden Aldılar..

Okulumuz Bandırma Anadolu Lisesi’ nin Sevgili Öğrencileri Emirhan AYDOĞAN, Dinur ULAŞ ve Ela DEMİRKIRAN,1689B012428493 Başvuru Numaralı Coğrafya Ana Alanında Tematik Alanı “Biyoçeşitlilik” Olan “YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ KARACABEY LONGOZU DOĞA EĞİTİM MERKEZİNİN OLUŞTURULMASI VE BİYOÇEŞİTLİLİK EĞİTİMİNE KOLAYLAŞTIRICI ETKİSİ” Adlı Proje ile 2024 YILI 55. TÜBİTAK 2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI FİNAL SERGİSİ PROJE DEĞERLENDİRMELERİ’ nde Büyük Bir Başarı Elde Ederek Türkiye Birincisi Oldu. Sevgili Öğrencilerimiz ve Projeyi Yöneten Danışmanı Öğretmenimiz Sn.Hacer KARASAKAL Ödüllerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın Katılımıyla 30 Mayıs 2024 Perşembe Günü ATO Congresium' da Gerçekleştirilen Ödül Töreninde Milli Eğitim Bakanımız Sn.Yusuf TEKİN’ in Elinden Alırken BAL Okul Müdürümüz Sn.Kürşat DOĞAN Öğretmen ve Öğrencilerimizi Yalnız Bırakmadı.

Bandırma Anadolu Lisesi' nin En Özel Öğrencileri Bu Başarılarıyla, 12 Alanda Bölge Finallerini Geçerek Ankara' da Düzenlenen Finalde Sergilenen Toplamda 205 Tane Proje ve Ülkemizin Gururu 808 Öğrenci Arasından Sıyrılarak #BAL Tarihinin En Önemli Başarılarından Birine İmza Attılar. Sevgili Öğrencilerimiz Emirhan AYDOĞAN, Dinur ULAŞ ve Ela DEMİRKIRAN, Projenin Başarısında En Önemli Rolü Oynadılar.

Okul Tarihimizin En Gurur Verici Anlarını Yaşatan #BAL’ ın Altın Öğretmeni Sn.Hacer KARASAKAL ve Altın Öğrencilerimiz Sevgili Emirhan AYDOĞAN, Dinur ULAŞ ve Ela DEMİRKIRAN’ a Sonsuz Teşekkür Eder Yaşam Boyu Mutluluklar Dileriz..

Ock

Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün Eğitim Faaliyet Programı Doğrultusunda Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Öğretim Görevlilerinin 08.01.2024 Pazartesi Günü Okulumuz #BAL Konferans ve Gösteri Salonunda Gerçekleştirdiği Etkinliğe İlçemizde Eğitimlerini Sürdürmekte Olan Lise Son Sınıf Öğrencileri ve Rehber Öğretmenler Katıldı.

Toplantı Kapsamında Öğrencilere MSÜ’ nün Eğitim Faaliyetleri Hakkında Bilgiler Verildi.

Milli Savunma Üniversitesi'nin Etkin Bir Şekilde Tanıtılarak Görünürlüğünün Arttırılması, Ortaöğretim Kurumlarında Öğrenim Gören Öğrencilerimize MSÜ Öğrenci Temin Süreçlerinin Doğru Bir Şekilde Anlatılması Amacıyla “Milli Savunma Üniversitesi 2023/2024 Yılı Yüz Yüze tanıtım Faaliyetleri” Başlığı Altında Gerçekleştirilen Etkinlik Öğrencilerden Büyük ilgi Gördü.

Hain Darbe Girişimi Sonrasında Türkiye’de Askeri Eğitim ve Öğretimi Çatısı Altında Toplayan Milli Savunma Üniversitesi’ nin Tanıtım Programında Tanıtımın Yanı Sıra Öğrencilere Tercih, Seçim ve Eğitim Süreçleri Hakkında da Detaylı Bilgiler Verildi. Yapılan Sunumda, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Hava Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Kara Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Hava Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Bando Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri Öğrencilere Aktarıldı.

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlileri Tarafından Üniversitenin Fakülte ve Bölümleri ile Fiziki İmkanlarını Tanıtıcı Sunum Yapılırken, MSÜ’ nin Misyon ve Vizyonu, Akademik ve Mesleki Faaliyetleri, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçleri Hakkında Öğrencilere Ayrıntılı Bilgilendirme ve Paylaşımlarda da Bulunuldu.

Bilgilendirme Etkinliği Öğrencilerin Milli Savunma Üniversitesi ile İlgili Kendi Özellerinde Merak Ettikleri Sorulara Yanıt Buldukları Soru-Cevap Bölümü İle Tamamlandı.

Etkinlikte Görev Alan Saygıdeğer Öğretim Görevlisi Askerlerimize Teşekkür Ederiz..

Ekm

Okulumuz kütüphanesi Hicri Ercili Vakfı' nın Sponsorluğunda Yenilendi. "Atatürk Kitaplığı", "Şiir Kitaplığı", "Sözlükler", "Türk Edebiyatı Kitaplığı", "Dünya Edebiyatı Kitaplığı", "Tiyatro Metinleri Kitaplığı", "Tarih Kitaplığı", "Süreli Yayınlar - Dergiler Kitaplığı", "Din ve Teoloji Kitaplığı" Olarak Alt Kitaplıklarla Sınıflandırılmış ve Tasnif Edilmiş 3080 Adet Kitapla Birlikte İçeriğimizin Yenilenmesi ve Dijital Ortama Aktarılması Çalışmaları Devam Etmektedir.