Etiket Sonuçları: Başarı

Şbt

Okulumuzda BİGEP Projesi kapsamında TBA(Tasarım Beceri Atölyeleri) Alanları ile ilgili yapılan çalışmalar;

-Bigep grup çalışma odası oluşturularak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Bigep soru çözüm odası oluşturularak öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

-İngilizce derslikleri oluşturuldu.

-Konferans salonumuz çeşitli kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere teşrif edildi.

-Resim atölyesi oluşturularak resme ilgi duyan öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

-Zeka oyunları sınıfı oluşturularak jenga, koridor, mangala, mikado ve satranç gibi zeka oyunları setleri kazandırılarak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

-Mozaik Atölyesi oluşturularak ilgi duyan öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Proje Çalışmaları ve Yenikilçi Eğitim Öğretim Ortamları

AKADEMİK ALAN ÇALIŞMALARI

Şbt

KARİYER GÜNLERİMİZ KAPSAMINDA ÖNCEKİ YILLARDA OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞ VE MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE BAŞLAMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.