Etiket Sonuçları: Ali TATLI

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Ali TATLI 21 Kasım 2023 Salı Günü Okulumuz BAL' a ve İlçemize Biz Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi. Ev Sahipliğini Okul Müdürümüz Sn.Kürşat DOĞAN' ın Yaptığı Ziyaret Çerçevesinde Saat 10:00 da Okulumuz #BAL Konferan ve Gösteri Salonunda Bandırma İlçe ve Çevre Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Davetliler ile Bir Araya Gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Ali TATLI, Dönemsel Olarak Uygulanmakta Olan MEB Yönetmelik Güncellemeleri, Bakanlığımızın Okul Bütçelerinin Düzenlenmesinde Temel Alınan Esaslar, Muhtemel İdari ve Yönetimsel Olarak Yaşanması Mümkün Olan Sorunlara Karşı Geliştirilmesi Gereken Kriz Yönetimi Politikaları ve Kişisel Deneyimleriyle Çerçevesini Çizdiği Sohbet ve Bilgilendirme Salon Toplantısı Niceliksel Olarak Yaklaşık 300 Konuğumuzla 3 Saate Yayılan ve Sonrasında Konuk Okul Müdürlerimizin İletmek İstedikleri Taleplerin Dinlenmesiyle ve Karşılıklı Temenni ve Paylaşım Süreciyle Devam Etti.

Salonda Gerçekleştirilen Toplantı ve Bilgilendirme Sonrasında Okulumuzun Fiziki İmkanlarını ve Akademik Çalışmalarını Yerinde Gözlemlemek Amacıyla Sınıflarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Mutlu ASLAN ve Okul Müdürümüz Sn.Kürşat DOĞAN Beraberinde Ziyaret Eden Sn.Ali TATLI  Ziyaretinin Değerli Bir Kısmını da #BAL Proje Ekibimizin Çalışmalarını Yerinde Gözlemlemeye ve İncelemeye Ayırdı. Okulumuzda Süregiden Proje Çalışmalarından Duyduğu Memnuniyet ve Hayranlık Sonrasında #BAL' daki Proje Çalışmalarında Görev Alan Yaklaşık 100 Değerli Öğretmenimize Birlikte Öğlen Yemeğini Paylaşma Davetinde Bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Ali TATLI' ya Saygılar Sunar Değerli Ziyaretinden Duyduğumuz Onuru Paylaşmak İsteriz.

Mrt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali TATLI Ülke Gündemimize İlişkin Değerlendirmeler Yapmak Üzere 28.02.2023 Salı Günü Okulumuz BAL' ı Ziyaret Etti.

Okulumuz Öğrencilerinin Sevgi ve İlgisi İle Çiçeklerle Karşılanmasının Ardından Okulumuz Toplantı ve Sunum Salonuna Geçen Sn. Ali TATLI,  Çevre İlçelerimiz Susurluk, Manyas, Erdek, Gönen ve İlçemiz Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve  Bu İlçelerimizde Eğitim Öğretim Faaliyetlerini Sürdürmekte Olan Resmi ve Özel Okulların Okul Müdürlerleri Birlikteliğinde ülkemizin Gündemine İlişkin Değerlendirme ve Görüş Paylaşımlarında Bulundu.

Gündem Maddesi Olarak Öncelikle Ülkemizde Yaşanan Deprem Felaketi Sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı' mızın Sürdürmekte Olduğu Yardım Faaliyetlerine İlişkin Değerlendirmeler Ele Alındı.

Bir Diğer Gündem Maddesi Olarak, İlimizin Kardeş Şehri Olarak Tanımlanan Hatay İlinde Oluşturulup İnşaası Tamamlanacak Olan Konteynır Kentin Planlanmasına Dair Gelişmeler Değerlendirildi.

Geliştirilip Pratiğe Aktarılması Noktasında İlimizde Misafir Edilen Depremzede Öğrencilerimiz Özelinde Özenle Sürdürülmeye Başlanan Pedagojik ve Eğitimsel Destek İçerikli Rehabilitasyon Çalışmaları Toplantının Bir Diğer Gündemi Olarak Yer Aldı.

Toplantının İlerleyen Aşamalarında Katılımcı İlçelerimiz Susurluk, Manyas, Erdek, Gönen ve Bandırma' da Bulunan Okullarımızın Genel İhtiyaçlarına, Eksikliklerine ve Yaşadığı Problemlere İlişkin Görüş ve İfadeleri Dinleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali TATLI Paylaşılan İfadelerle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.

Toplamda Yaklaşık Olarak 350 İlçe MEM ve Okul Müdürlerimizin Birlikteliğinde 4 Saat Süren Toplantının Ardından Tamamlanan Ziyaret Sonrasında Ev Sahipliği Yapan Okul Müdürümüz Sn. Kürşat DOĞAN' a ve Okulumuza Teşekkür Ederek İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali TATLI İlçemizden Ayrıldı.