Etiket Sonuçları: Ali MANTI

Bandırma' nın ve Bölgemizin En Değerli Eğitim Markası #BAL' da 14-17 Mayıs Tarihleri Aralığında Gerçekleştirilecek BAL-FEST 2024 Etkinlikleri Kapsamında Farklı Sınıf Düzeylerinde Kermesler ve Müzik Gruplarımızın Sahne Aldığı Konserlerin Yanı Sıra, Söyleşiler, Açık Alan Öğrenci Oyunları, Film Gösterimleri ve Sergiler Yer Almaktadır.. Festival Günleri Sürecinde Resim Sergisi ve Bilim Sergisi Etkinlikleri de Merak ve İlgi Sahibi Konuklarımızın Ziyaretçilerine Açık Olacaktır..

Festival Sürecinde Tüm Etkinliklerimiz Velilerimize ve Konuklarımıza Açık ve Ücretsiz Olarak Gerçekleşecektir.. Gün İçerisinde Yapılacak Etkinliklerle ve Kurulan Stantlarla Konuklarımızın Eğlenceli Bir Zamanı Okulumuz Öğrencileriyle Paylaşması Amaçlanmaktadır.. Festivalimizin Organizasyonu #BAL Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından Gerçekleştirilmektedir..

BAL-FEST 2024 Festival Programınıı Aşağıdaki Paylaşılmışdan Takip Edebilirsiniz..

Nis

Bandırma Kent Konseyi' nin Düzenlediği "TEMİZ ÇEVRE İÇİN EL ELE" Konulu Afiş Yarışmasında Öğrencimiz Damla DERİN SEVİN Lise Dijital Tasarımlar Kategorisinde İlçe 1. si Oldu. Okulumuz #BAL Görsel Sanatlar Öğretmeni Sn. Remzi ÖZKARA' nın Rehberliğinde Yarışmaya Katılarak Katkı Sunan ve  Başarı Elde Eden Öğrencimiz Sevgili Damla DERİN SEVİN' i ve Öğretmenimiz Sn.Remzi ÖZKARA' yı Tebrik Eder çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Nis

Psikolog Sn.Elif TİRYAKİ 18.04.2024 Perşembe Günü 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimizle ZOOM Üzerinden "KENDİME GÜVENİYORUM" Semineri Gerçekleştirdi. #BAL Konferans ve Gösteri Salonunda Gerçekleştirilen Etkinlik İlerleyen Aşamalarda Karşılıklı Sohbetle İlerledi. Psikolog Sn.Elif TİRYAKİ' ye Teşekkür Eder Çalışmalarında Başarılar Dileriz.