BAL Okul Müdürümüz Sn. Kürşat DOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Tolga TOSUN' a Teşekkür Plaketi Takdim Etti

Bandırma Anadolu Lisesi Okul Müdürümüz Sn. Kürşat Doğan, Sn. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun'u makamında ziyaret ederek okulumuzun yapım aşamasından bitme aşamasına kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanımız Sn. Tosun "Bandırma Belediyesi olarak ilçemizde eğitim meşalesini taşıyan tüm okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Hayatta en önemli yatırım eğitime yapılan yatırımdır mantığıyla hareket ederek geçen yıl eğitim-öğretime başlayan Bandırma Anadolu Lisesi kentimizde en çok öğrenciye öğretim veren okullarından biridir. Okulumuzun binasının tamamlanmasının ardından okul yönetiminin bizden talep ettikleri peyzaj ve okul çevre düzenlemesi çalışmalarına hemen başladık. Eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala okul yolunun asfaltını tamamladık. Ayrıca bizden talep ettikleri güvenlik kulübesini de temin ederek okulumuzun girişine yerleştirdik. Öğrencilerimizin güvenle ulaşımlarını sağlayabileceği, fiziki şartları ve çevre düzenlemesi ile uzun yıllar kentimize hizmet edecek olan Bandırma Anadolu Lisemizin öğrencilerine ve öğretmenlerine başarılar diliyorum" dedi.

Medya ve Basın İçeriği İçin Lütfen Tıklayınız

Sosyal Medya İçeriği İçin Lütfen Tıklayınız