106 yıl önce "Çanakkale Geçilmez" Şiarıyla Tarihe Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi Destanı' nı Okulumuzun Sevgili Öğrencileri Bir "BAL Online Anma Töreni" Gerçekleştirerek İzlenimlerinize Sundu..

106 yıl önce "Çanakkale Geçilmez" Şiarıyla Tarihe Altın Harflerle Yazılan Çanakkale Zaferi Destanı' nı  Değerli Öğretmenimiz Sultan AKSOY' un Rehberliğinde Okulumuzun Sevgili Öğrencileri Bir BAL Online Anma Töreni Gerçekleştirerek İzlenimlerinize Sundu.

Gerçekleştirilen Anma Töreninde 18 Mart Çanakkale Zaferi' nin Anlam ve Önemine Dair Türk Tarihsel Gerçekliğinde ki Detaylar Öğretmenimiz Sultan AKSOY ve Sevgili Öğrencilerimizce Metinsel, Şiirsel ve Şarkılaştırılmış Biçimiyle Çevrimiçi Belgesel Video Paylaşımla İzleniminize Aşağıda Sunulmuştur.

Değerli Öğretmenimiz Sultan AKSOY' a ve BAL' ın Birbirinden Özel Aydınlık Öğrencilerine Emek ve Çabalarından Dolayı Teşekkür Eder, İyi Seyirler Dileriz..

Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümünü Kutluyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü'nde bu Toprakları Bize Mukaddes Bir Vatan Olarak Emanet Eden Tüm Şehitlerimizi, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Olmak Üzere Tüm Kahramanlarımızı Rahmetle, Şükranla Anıyoruz.

Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.

Türk Yurdu Varolsun.

Türk Irkı Sağolsun.