SAYIN VELİLER VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

MEB KARARI NEDENİYLE 23 KASIM 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN TÜM SINIF DÜZEYLERİNDE YENİDEN UZAKTAN EĞİTİME GEÇİLMİŞTİR.

Ekm

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN  OKULA GELECEK 9. SINIF LİSTELERİNE AŞAĞIDAKİ  LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAYIN VELİLER VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

12 EKİM 2020 PAZARTESİ GÜNÜ 12. SINIFLARIN YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAMASI NEDENİYLE DERS PROGRAMI GÜNCELLENMİŞ VE YENİDEN YAYINLANMIŞTIR.

SAYIN VELİLER VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

05.09.2020 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE EBA VE DİĞER UZAKTAN EĞİTİM PLATFORMLARINADA UYGULANACAK CANLI DERS PROGRAMIMIZ GÜNCELLENMİŞTİR.

Eyl

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE DERS ÖĞRETMENLERİNİZİ YÜZYÜZE TANIMA İMKANINIZ OLMADIĞINDAN SİZLER İÇİN TASLAK BİR DERS PROGRAMI VE 2020-2021 ÖĞRETİM YILINDA DERSİNİZE GİRECEK ÖĞRETMENLERİNİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTE YAYINLADIK. EN AZINDAN ÖĞRETMENİNİZİN ADINI BİLMENİZDE DAHA İYİ OLUR.

BANDIRMA ANADOLUI LİSESİ SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ

21 Eylül 2020 tarihinde okulların açılması durumunda okulda salgın yönetimi ve alınacak tedbirler için rehber oluşturlmuştur.

DEĞERLİ VELİLER VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

1. DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİMİZ YAYINLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Bu anket okulumuzda öğrenimini tamamlayan mezunları  kapsamaktadır.