Ara

Okulumuzda 22 Aralık 2014 Tarihinde 9.sınıf öğrencilerine “İnternet Ortamında Cinsel İstismarın Önlenmesi ve İnternetin Kötüye Kullanımıyla Baş Etme” konulu okul bilgisayar öğretmeni Melike OKYAY tarafından eğitim verilmiştir, kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Bu anket okulumuzda öğrenimini tamamlayan mezunlarımızı kapsamaktadır.

Ara

Okul Aile Birliğinin ortak birlik ve beraberliği  pekiştimek ve velilerimizin tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği okul çayımız yapıldı.

Ara

Okulumuzda Meslek Tanıtımı kapsamında 11/12/2014 tarihinde Psikolojik Danışman Sabri Çakar tarafından  öğrencilerimize Meslek tanıtımı yapılmıştır kendisine teşekkür ederiz.

2014 / 2015 1. Dönem Ortak Sınav Takvimi

Kas

2014 - 2015 Okul Meclisi Seçildi

Kas

Bandırma Anadolu Lisesi olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ü 76. yıldönümü anma etkinliklerini gerçekleştirdik.

Eylül Seminerleri Başarıyla Tamamlandı