Ağu

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİ ŞARTNAMESİ VE EKLERİ 27/08/2018 BU GÜNDEN İTİBAREN BANDIRMA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINACAK, 7(YEDİ) İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE YANİ 04/09/2018 SALI GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TESLİM EDİLECEKTİR. TAŞIMA TESPİT KOMİSYONU 05/09/2018 TARİHİNDE TOPLANACAK VE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN TAŞIMA İŞİNİ YAPACAK ÖZEL VEYA TÜZEL KİŞİLER İLE TAŞIMA İŞİNDE KULLANILACAK ARAÇLARI BELİRLEYECEKTİR.

May

Okulumuzda 9,10 ve 11.sınıf öğrencilerine 4 Mayıs 2018 Çarşamba Günü İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Abdulrezak İnal (Beslenme ve Diyet Uzmanı) ve Münevver Avcı (Hemşire) tarafından Diyabet ve Beslenme eğitimi verilmiştir.

Mrt

İlçe Milii Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL´in de katılımıyla okul bahçesine ağaç diktik ve Nevruz etkinlikleriyle bol bol eğlendik.

Mrt

Tarihimizin şanlı ve unutulmaz zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi´nin 103. yıldönümünü hayırla yâd ettik.

Aziz Sancar

2015 Nobel Kimya Ödülü´nün sahibi Aziz Sancar´ın 288 makale ve 33 kitabı yayımlandı.

Hücrelerin hasar gören DNA´ları nasıl onardığını ve genetik bilgisini koruduğunu haritalandıran araştırmaları sayesinde 2015 Nobel Kimya Ödülü´nü kazanmıştır.

Şbt

Balıkesir Valiliği tarafından BENGİ Projesi kapsamında başlatılan "Vatana Değer Katanlar" etkinlikleri başladı.

Ock

12. SINIF ÖĞRENCİMİZ ERTÜRK ATAKLI MEB İLE BURAK DERNEĞİ´NİN DÜZENLEDİĞİ "ŞİİR, ŞEHİR, KUDÜS" KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA TÜRKİYE DERECESİ ALDI."ŞİİR, ŞEHİR, KUDÜS" KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA TÜRKİYE DERECESİ ALDI. KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

• 12 Mart 1921 tarihinde ulusal marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı´nın yazarı olan ünlü şair  Mehmet Akif Ersoy´u, ölümünün 81. Yılında saygı ve gururla anıyoruz.

Ara

Oldukça faydalı ve verimli geçen gezimizde fırsat bulup Atamızı da ziyaret ettik.

Ara

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvasında Kız Voleybol takımımız son iki maçını da 3-0 galibiyetle kazanarak bir üst tura çıktı.

Ara

15 Aralık 2017 Cuma günü Bandırma Anadolu Lisesi Gezi ve Tanıtım Kulübümüzün organizasyonu ile İstanbul OKAN Üniversitesi´ni ziyaret ettik.

Ara

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Alpaslan DURMUŞ, 1 Aralık Cuma Günü Bandırma´da eğitim camiasını değişen müfredat programları ve ders kitapları hakkında bilgilendirdi.

24 Kasım Öğretmen Günü