BANDIRMA ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİ GÖRÜŞ VE DEĞERLENDİRME ANKETİ

2019-2019 STRATEJİK PLAN HAZIRLIKLARI

Bandırma Anadolu Lisesi okul Müdürlüğü 2019 - 2023 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, okul idaresinin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ali İhsan TEKİN

BAL Okul Müdürü

Önemli Uyarı: Anket Değerlendirme Uygulamasını Lütfen  13.02.2019 Çarşamba Gününe Kadar Tamamlayınız..

Öğretmen Anketi İçin Tıklayınız.

Öğrenci Anketi İçin Tıklayınız.

Veli  Anketi İçin Tıklayınız.

Etiketler : ANKET GÖRÜŞ DEĞERLENDİRME İÇERİK