BAL Müdürü Sayın Ersin ÖZTAY soğuk algınlığı tedavisi gören 9/A sınıfı öğrencimiz Enes ÇOLAK' a ve ailesine "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Bandırma Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Ersin ÖZTAY soğuk algınlığı tedavisi gören 9/A sınıfı öğrencimiz Enes ÇOLAK' a "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

12.12.2019 119

Okulumuz BAL' a henüz bu yıl kayıt olan 9/A sınıfı öğrencimiz Enes ÇOLAK geçtiğimiz hafta sonu soğuk algınlığı teşhisiyle Royal Hastanesi' nde gözlem ve tedavi altına alınmıştı. Tedavi başlangıcının ve seyrinin olumlu ilerleyişinin ardından süreci yakından takip eden okul müdürümüz Ersin ÖZTAY öğrencimize ve ailesine hastanede moral ziyaretinde bulundu. Ziyarete Matematik Öğretmeni Kazım ÇİÇEK de eşlik etti.

Ziyaret esnasında okulumuzun başarılı ve değerli öğrencilerinden olan Enes' in ani rahatsızlığının kendilerini korkuttuğunu ve Enes' i en kısa sürede aralarında görmek istediğini belirten Ersin ÖZTAY, öğrencimize bu süreçte kitap okumaya bol zaman ayrılması tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrencimizin annesi de okula kayıt yaptırdıkları ilk günden itibaren okulumuz idari kadrosunun ve öğretmenlerinin yaklaşımını bir aile içtenliği duygusuyla yaşadıklarını ve BAL ailesine dahil olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Okul Müdürümüz Ersin ÖZTAY ve öğretmenimiz Kazım ÇİÇEK' e teşekkür etti.

Çolak Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz. 11.12.2019

12-12-2019