"BAL" da Yaşam Kitaplarla Soluklanıyor..

Kuruluşunun ilk yıllarından bugüne gelenek haline dönüşen biçimiyle "Kitap Okuma Etkinlikleri" yeni okul müdürümüz Sayın Ersin ÖZTAY' la kapsamı genişletilerek yarınlara taşınıyor.

13.12.2019 77

Akademik başarılarıyla yalnızca ilimiz Balıkesir' in değil ülkemizin lise eğitimi veren kurumlarının en ön sıralarında yer alan okulumuz BAL "Kitap Okuma Etkinlikleri" ni 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da kapsamlı bir şekilde sürdürmekte ve okul kütüphanemiz her geçen gün güncellenen yazın ve düşün dünyasının eserleriyle zenginleştirilmektedir. Öğrencilerimiz ve okudukları eserler nitelik ve niceliksel olarak T. D. Edebiyatı Zümresi Öğretmenlerimizce kayıt altına alınmakta ve her dönem sonunda rapor halinde arşivlenmektedir.

Yeni okul müdürümüz Ersin ÖZTAY idaresindeki okul yönetimimizin güncellenen haftalık ders akışında Çarşamba ve Perşembe günleri ilk ders saatlerinin "Kitap Okuma Etkinliği" ne yer vermeleri, geçmişten miras aldığımız bu en önemli etkinliğimizin pratiğe aktarılmasındaki bir diğer olmazsa olmaz katkıyı sunan şüphesiz ki okulumuzun akademik kadrosunu oluşturan değerli öğretmenlerimizdir. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Okulumuzdaki "Kitap Okuma Etkinlikleri" elbette ki sınıflarımızda öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve okul idareci ve yöneticilerimizin birlikteliğinde aynı anda sürdürülen düz bir pratik olmayıp okulumuzun diğer eğitim ve öğrenci birimleri olan kamelyalarımızda, ağaç altı gölgeliklerimizde, geniş bahçemizin huzur veren dinlendirici yeşilliğinin ortasında,  uzun koridorlarımızda, üst katlara tırmanan merdiven basamaklarımızda hayat bulan bir yaşam ve eğitim farklılığı olarak "BAL" ın dünyasını daha özel kılmaktadır.   13.12.2019