BAL

BAL "Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul" Projesindeki Yerini Güçlendirerek Yeni İdari Yönetim Kadrosuyla Sahip Olduğu Mirası Büyüterek Geleceğe Taşıyor..

BAL "Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul" Projesindeki Yerini Güçlendirerek Yeni İdari Yönetim Kadrosuyla Sahip Olduğu Mirası Büyüterek Geleceğe Taşıyor..

06.12.2019 107

Sayın Okul Müdürümüz Ersin ÖZTAY' ın göreve başlamasının ardından okulumuzda sürdürmekte olduğu başarılı yaklaşımlara bir yenisi daha eklendi..

Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıllarda bakanlığımız resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi, ayrıca öğrencilerin sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında "Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü" ve "Beslenme Dostu Okullar İşbirliği Protokolü" imzalanmıştı.

05.12.2019 tarihinde okulumuz BAL' da İl Sağlık Müdürlüğü' nce yapılan gerekli teftiş ve raporlandırma sonrasında "Beyaz Bayrak" töreni düzenlenmiş ve okulumuz adına Okul Müdürümüz Ersin ÖZTAY' a Beyaz Bayrak, Pirinç Levha ve Sertifika verilmiştir.

06-12-2019