BAL @ 2019/2020 Etkinlikleri - 18/22 Kasım 2019 I. Ara Tatil Performans Çalışmaları

03.12.2019 121

BAL @ 2019/2020 Etkinlikleri kapsamında

***  18 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayan çalışma proğramımız Doç. Dr. Adnan BOYACI' nın sunumunun izlenmesinin ardından Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK' un öğretmenlerimize hitaplarının toplantı salonumuzda tüm öğretmenlerimizce izlenmesi ve dinlenmesi ile devam etmiştir.2023 Vizyonu Ortaöğretim Hedefleri ve şu ana kadar tamamlananlar ve gelecek yıllarda şekillenmesi umulan bu çizgi ve çalışmalar Değerli Okul Müdürümüz Ersin ÖZTAY  tarafından öğretmenlerimize özetlenmiştir.Okul Müdürümüz Ersin ÖZTAY' ın sohbetinin ardından 9. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısının ardından ilk gün çalışmalarımız tamamlanmıştır.

*** 19 Kasım 2019 Salı günü gerçekleştirilen çalışmalarımız, kalabalık haliyle okulumuz öğretmenleri, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimizin de coşkulu katılımları ile birlikte seslendirilen Türk Halk Müziği ağırlıklı şarkılarla başlamış ve sonrasında 10. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısının ardından ikinci gün çalışmalarımız sonlandırılmıştır.

*** 20 Kasım 2019 Çarşamba günü yapılan etkinlikler daha çok sportif faaliyetlerle şekillendirilmiş; öğretmenlerimiz arasında zaman zaman çekişmeli bir hal de alan "Voleybol Müsabakaları – Masatenisi Yarışmaları ve Dart Performansı" etkinlikleriyle unutulmazlaşmış ve sonrasında 11. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısına geçilmiştir. 14:00 – 17:00 saatleri arasında ise BAL 1. Veli Toplantısı (9. Ve 11. Sınıflar) gerçekleştirilmiştir.

*** 21 Kasım 2019 Perşembe günü etkinliği ise Öğretmenler Odası' nda okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin birliktelik ve konukseverliği dahilinde okulumuzdan 2008 dönem mezunu özel okul kurucusu Akın ERTÜRK' ün katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi ile anlam kazanmıştır. Daha önceden planlanan biçimiyle sonrasında 12. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısına başlanmıştır. Aynı günün ikinci etabında ise 14:00 – 17:00 saatleri arasında ise BAL 1. Veli Toplantısı (10. Sınıflar) gerçekleştirilmiştir.

*** 22 Kasım 2019 Cuma günü final etkinliği olarak güne öğretmenlerimizin katılımında okul dışında gerçekleştirdiğimiz açık hava kahvaltısı ile başlanmış ve kahvaltı sonrasında ise ilçemiz yakın çevresi olarak adlandırılabilecek Leylekli Köyü' nü tanıma amaçlı doğa gezisi yapılarak eğitim öğretim yılımızın bu ilk tatil öğretmen performans programı amaçlandığı biçimiyle zenginleştirilmiş bir içerik yoğunluğu biriktirilerek tamamlanmıştır.